lördag, augusti 8

Resumé

Finlandssemestern har gått hyfsat matmässigt. Första veckan var hur bra som helst och all korv vi grillade innehöll inte mer än runt 2 gram kolhydrater per 100 gram. Chilismältost, vitlökskorv, baconkorv, ost- och pepparkorv. Mmmm, korv.

Sen blev det lite tråkigt med samma mat hela tiden. Inte nog med det hade alla släktingar fläkt upp sitt tax free-godis överallt. Det blev en godisbit här, en bullebit där, och när vi minst anade det hade vi pressat i oss syltmunkar, hamburgare, godis och läsk. Som grädde på moset havererade magen av allt socker. För inte kan man vara smart och ta ett vettigt alternativ, man går på det värsta direkt. Vi kan säga att det berodde på att vi var mitt ute i skogen så låter det bra. Eller hur?

Väl hemma har det inte gått så bra heller, men mest har det berott på att kylskåpet har ekat tomt. Nu är det dock välfyllt med massa gött, och sen i eftermiddags är vi åter på banan.

När jag tömt kamerorna kan jag uppdatera med lite semesterbilder, men fram tills dess suger jag på eftersmaken från den cocosfettstekt halloumin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar