Lök, vitlök, röd paprika, fänkål, morötter, salt, peppar och smör. Oså skinksteken då förstås. Fast den syns ju knappt. Hällde på en skvätt vatten också innan jag kastade in den i en kall ugn. Eller ja, den hann bli lite ljummen, men i princip kall. Ratten på 200 grader.
Under tiden åt jag lite minimozzarella.
Två timmar senare: Mört och gött kött, fick vila i folie medan jag byggde såsen. Såhär mådde den efter en omgång med en kniv.
Reducerade vätskan från grytan och hade i grädde. Tog lite av löken samt en vitlöksklyfta och mixade till puré för lite extra smak.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Gud vad gott det ser ut!
SvaraRaderaVar hittar man minimozzarella?
Tror det var på ICA Focus (Götelabörg).
SvaraRaderaEller så var det ICA Maxi. Jo, Maxi var det nog.
SvaraRaderaSåg igår att de hade en annan variant av minimozzarella på COOP Forum. Förmodligen snäppet större i storlek. Måste prova dem också.
SvaraRadera