torsdag, september 3

En helt vanlig torsdag

I morse regnade det och var allmänt jävligt, så ena grannfrun tyckte vi skulle avvakta med promenaden.Halv nio går jag upp och ser att planerna står fast vid klockan nio. Förlänger tidsfristen med en kvart och hinner mata bebis, byta kläder på henne, klä på mig själv och äta en skål med rökt lax, avokado och salladslök.

Vi har promenerat tillsammans alla dagar förutom onsdag denna veckan. Vi har en runda som är ungefär fem kilometer. Man blir rätt svettig, dels för att vädret är sånt just nu, sen är det en hel del backar också. Plus att man har en barnvagn att putta på. I onsdags promenerade jag på egen hand, men det blev bara 3,5 km.

Dagens lunch: Stekt bacon och köttfärs med texmexkryddning (spiskummin, paprika oh svartpeppar) i ett salladsblad med kryddost på. Proppmätt!

För övrigt börjar vikten dala igen. Inte i någon rasande fart, men det är bara bra det. Den senaste tidens stillastående har nog med största sannolikhet att göra med mina reproduktiva organ som är i obalans efter barnafödande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar